Apartmani Ispod mira 12  Dubrovnik (Old town)
hr

 

 

Đorđe Bojanić

tel  091-5013036

djordje.bojanic@zg.t-com.hr

Mjesto i sadržaji

Apartmani Ispod Mira 12 – Dubrovnik


Apartmani se nalaze u više stoljeća staroj, renoviranoj kući sa statusom spomenika kulture pod zaštitom UNESCO-a. Kuća je u centru Stare gradske jezgre Dubrovnika u neposrednoj blizini gradskih zidina i samo dvadesetak metara udaljena od malog stjenovitog kupališta pod zidinama. Nalazi se u noću mirnijem djelu grada (bez buke kafića), a samo nekoliko minuta hoda je udaljena od tržnice, trgovina i restorana.  Kuća ima ukupno četri etaže gdje su smještena dva potpuno opremljena apartmana sa zasebnim ulazima. U oba apartmana zajedno se ukupno može smjestiti do 8 osoba.  

U apartmanima je omogućen pristup internetu (WiFi), uključen u cijenu.

 

...Preporučamo da posjetite Dubrovnik i izvan sezone kada prođu ljetne gužve. Lipanj i rujan su ugodno topli, a sezona kupanja se može protegnuti čak i do kraja listopada.   Za duži boravak u mjesecima izvan sezone postoji i mogućnost dogovora dodatnog popusta na važeće niže cijene

Plaže

Kuća je smještena u ulici uz gradske zidine, a samo je dvadesetak metara udaljen prolaz na malo stjenovito kupalište i kafić pod zidinama sa prelijepim pogledom na pučinu i otok Lokrum  (vidi na stranici "Galerija")

 

Poznata šljunčana gradska plaža PLOČE je udaljena petnaestak minuta laganog hoda od apartmana

 

Omiljeno kupalište je i otok Lokrum na kojemu se osim (stjenovitih) plaža nalazi i botanički vrt, ostatak Benediktinskog samostana, prekrasne staze za romantičnu šetnju, restorani i kafići. Na Lukrum se može doći brodom koji polazi svakih pola sata iz stare gradske luke udaljene od apartmana manje od pet minuta hoda.

 

 

Lorem ipsum dolor sit

UDALJENOSTI:

 

Centar grada - 0 m  (u centru)

More - 25 m

Plaža - 25 m

Dućan/ tržnica - 220 m

Stara luka - 220 m